Jelenlegi hely

WITSEC-es előadó az ISACA második szerda - májusi rendezvényén

szerda, 2019, május 8 - 17:00 - 19:00

ISACA MÁSODIK SZERDA - MÁJUS

Polereczki Andrea: "Az urak a szőkéket szeretik, a Secusok meg az SDN-t", avagy: CyberSec a Software-Defined Network égisze alatt…

 

Helyszín: MNB - 1013 Budapest, Krisztina krt. 39.

Előadásról:
Napjaink digitális transzformációja, az új technológiák és irányzatok néha elfeledtetik velünk, hogy az infrastruktúra, ami ezek alapját adja, ugyanolyan fontos, mint a technológia maga. Az előadás az SDN biztonságának jelenlegi helyzetét és lehetséges, alternatív jövőit próbálja meg bemutatni, a 2018-as évben ehhez kapcsolódó, jellemző eseményeket is felidézve.

Előadóról:
NATO minősített rendszerek biztonsági felügyelője, volt katona, korábban az Magyar Fejlesztési Bank, majd az OTP Mobil Kft. Információ- és IT biztonsági területének vezetője. Jelenleg Chief Cyber Security Officer-ként kamatoztatja tudását az Inter-Computer-Informatika Zrt. csapatában. Andrea nem csak a katonai/banki információk őrzője, de a biztonságos digitális világegyetem elhivatott oktatója is. A WITSEC színeiben az országot járva toborozza a jövő informatikusait,  az ICSS (International Children’s Safety Service) szövetség által koordinált “Safer Internet Project” keretében pedig iskolákban segíti a tudatos mobilhasználathoz szükséges ismeretek elsajátítását.


A rendezvényen való részvétel díjmentes, de NEM ISACA TAGOK számára regisztrációhoz kötött!

Regisztráció: https://www.eventbrite.com/e/isaca-masodik-szerda-majus-registration-60804790766

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer