Jelenlegi hely

Vica

Tóth Éva RitaTóth Éva Rita

 

Információbiztonsággal foglalkozik:

2012 szeptemberében kezdtem el egy egyetemi szakkör vezetését, melyen a biztonságtechnika területéről kerestünk gyakorlati előadókat.

2013-ban egy banki gyakorlati helyemen találkoztam először igazán az információbiztonsággal, azóta foglalkozom ezzel.

 

Szakterületek, tapasztalatok:

Pályakezdő vagyok. Jelenleg ISO27001 szabványi megfelelősségre készítünk fel cégeket.

 

Vizsgák, minősítések:

2015-ben diplomáztam biztonságtechnikai mérnöki szakon, a további papírok megszerzése a jövőben. :)

 

Amiért a WITSEC-et fontosnak tartja:

Műszaki tanulmányaim mellett kezdtem az IT biztonság szakma gyakorlati oldalával is megismerkedni. Szakmailag nagyon sokat segítenek azok az előadások és rendezvények, ahol megfordulok és azok a szakemberek, akikkel ott találkozom. Nagy lehetőségnek tartom, hogy az IT biztonság szakterületén tevékenykedő és már sikeres hölgyek csapata - így kilencen - összefogott, hogy egymást és mindazokat, akik ezt igénylik, segítse. Szükség van a mentor programokra, hiszen nagyon sok tehetséges hallgató található a felsőoktatásban, aki igényli egy szakmai vezető jelenlétét.


Hobbi:

Szeretek olvasni, folyamatosan képezni magam. Szabadidőmben imádok sütni-főzni, kipróbálni új fogásokat. Illetve ha időm engedi, szeretek kreatív apróságokat készíteni. Szívesen adok tanácsot az embereknek a divat terén, és kísérem el őket vásárolni.

  

Személyes bemutatkozó:  

Az egyetemen a biztonságtechnikai mérnöki képzésem mellett más területekkel is megismerkedtem. Miután sok minden érdekel, bővítettem a tudásomat a kereskedelem, a rendezvényszervezés és a sminkszakma területén is. Főként mégis az Óbudai Egyetemen, általam létrehozott Biztonságtechnikai szakkörre vagyok a legbüszkébb, ahol fiú diáktársaim között, lányként olyan előadásokon vehettünk részt, amelyek többlet ismeretet adnak. E szakműhelyt szeretném továbbfolytatni és továbbfejleszteni, illetve megnyitni más műszaki intézmények diákjai felé.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer