Pályázati felhívás!

A műszaki terület nemcsak a férfiak territóriuma, a nőknek is van helye benne! Ha Te is úgy gondolod, hogy ezen a területen szeretnél tevékenykedni, alkotni, de nehezen találsz útmutatást, vagy egyszerűen csak gyújtózsinórra van szükséged, akkor jelentkezz a WITSEC (Woman in IT Security) női mentor programba. A mentor program keretében az IT biztonság szakma területén már elismert női szakemberek segítik azokat a lányokat és nem mellesleg fiúkat is, akik tudnak és akarnak tenni céljaikért.

 

A WITSEC célja, hogy ledöntse a sztereotípiákat, de nem a hatalmi harcok erősítésével, hanem egyfajta példamutatással. Hiszen a nők ugyanazzal a tudással rendelkezhetnek, mint a férfiak, mindössze más szemszögből oldanának meg egy problémát. A WITSEC mentorai úgy látják, hogy számtalan tehetséges fiatal hölgy található a felsőoktatásban, de több akadállyal néznek már az elején szembe, mint fiatal férfi diáktársaik. A mentor csapat a szakmai támogatás mellett problémamegoldásban, konfliktuskezelésben, készségek fejlesztésében, illetve az önismeretben és az üzleti stílus kialakításában is segédkezik. Törekvésünk, hogy ne hagyjunk magára senkit, aki kéri a segítségünket, ezért az IT biztonságon kívüli speciális ismeretek megszerzéséhez partnerszervezeteinket ajánljuk, akik ilyen jellegű egyéni mentorációkért honoráriumot kérhetnek.

 

A mentorációs ciklus 1 év, a jelentkezés feltétele önéletrajz és motivációs levél. Írj a witsec@witsec.hu e-mail címre, ha vannak elképzeléseid és eltökélt vagy a karriered szempontjából. Mi csak eszközöket tudunk adni, az utat Te fogod végigjárni!

(Ha nem szeretsz e-mailt írni, használhatod a kapcsolatfelvételi űrlapot is.)

 

A WITSEC csapata

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer