"Hááát, elég ronda csaj lennék kopaszon, szőrösen."

Már több ismerősöm megjegyezte, hogy nagyon szívesen segítene nekünk, de hát saaajnos mivel ő [szőrös, szakállas, kopasz, tetszőleges macsó jelző] férfi, ezért nem tehet semmit. Esetleg parókát és magassarkút húzva előadhat.

 

Fiúk, van egy jó hírem! Férfiként is rengeteget tehettek mind a WITSEC-ért, mind a WITSEC által képviselt célokért.

 

Kollégaként részt vehettek egy nyitott, befogadó munkahelyi légkör kialakításában. Ha egyenrangú szakmai partnernek tekintitek a kolléganőiteket és ezt elvárjátok másoktól is, akkor máris a WITSEC által megfogalmazott célokért tesztek valamit.

 

Szakemberként mentorálhattok fiatalokat (fiúkat és lányokat, ahogy a WITSEC), tarthattok előadásokat, oktathattok. De már azzal is a mi céljainkért tesztek valamit, ha elismeritek és bátorítjátok a kolléganőket.

 

Vezetőként segíthettek abban, hogy a munkahelyen is érvényesüljön a nemek közti esélyegyenlőség és senki – se a nők, se az idősebbek, se a melegek, se a marslakók, szóval tényleg senki – ne legyen hátrányos megkülönböztetés áldozata vagy akár csak viccelődés célpontja.

 

Céges döntéshozóként akár közvetlenül is segíthettek nekünk támogatással, eszközökkel vagy képzések, gyakorlati helyek biztosításával a mentoráltjaink számára. Emellett rendezvényeken, előadásokon is együttműködhetünk.

 

Társként támogathatjátok a párotokat abban, hogy a szakmai életében is sikereket tudjon elérni, ha erre vágyik.

 

Apaként elmondhatjátok a gyermeketeknek, hogy bíztok a képességeiben és támogatjátok, bármi is szeretne lenni (még akkor is, ha lány).

 

És ha ez mind nem lenne elég, még mindig parókát és magassarkút húzhattok, ha erre vágytok.

 

WITSEC csillámtetkó egy szőrös férfikaron

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer